fredag 12 mars 2010

Åttondemars fest och 100 års jubileum: check!

Till alla er som var med oss i måndags - tack för att ni kom, vilken kväll!

Till alla er som tyvärr inte kunde vara med oss i måndags - det kommer fler tillfällen!

Jisses, vi är fortfarande rätt yra och matta av glädje. Nog blev det precis den Hundraårsbonanza som vi planerat och hoppas på. Med tanke på alla dansande fötter och armar, lyckliga leenden och det energiska minglet kan vi bara konstatera: det här vill vi göra om!

Hunt förtrollade oss med sina melankoliska,
vackra toner och stämmor. Kids of the ranch bjöd på både fin musik och affirmationer med budskapet att tycka om sig själv, klädda i de finaste av björntassar och mössor. Lissi dancefloor disaster röjde loss fullkomligt på scenen och höjde energinivån ytterligare några snäpp. För att inte glömma alla grymma DJ´s - Gena, Klara Grape, Satya, Mayka, Miksa och Pug - som snurrade skivor på två håll inne i berget och höll stämningen på topp kvällen och natten lång.

Vi vill så klart även tacka alla våra grymma samarbetspartners, för den här festen var vi många som engagerade oss i från början till slut: Ny Tid Ny Strid, DJ Sister, Yoko DJ´s, Klubb Svett och 50/50, ABFGöteborg och ETC Göteborg.

Bilder från festen kommer läggas upp här på bloggen inom kort. Tills vi ses igen: tack och bock och nigningar och trevlig helg!


Inga kommentarer: