torsdag 5 november 2009

Helgens Ladyfesttips - Svett, klädbytning och makt makt makt!

Att november har knackat på och den första snöflingan dalat är anledningar vi finner goda nog att fira att det är helg! Och det tycker vi att du gör bäst såhär:

Imorgon fredag snörar du på dig fingaloscherna och beger dig antingen till Fängelset eller Röda Sten för att fira att Makthaverskan släpper skiva. Peppen är skyhög, vi har ju väntat sen augusti på att återse de fyra pophoppen. Det är alltså två releasefester på samma kväll, varav den ena saknar åldergräns och sånt gillar vi!
Makthaverskans Fängelset-releasefest på Facebook
Makthaverskans Röda Sten-releasefest på Facebook

Och innan du hämtat dig från denna baluns är det redan dags för nästa. För på lördag är det dags för höstens andra Klubb Svett på Underjorden. Det utlovas pastelldrinkar, oljebrottning och finbesök från huvudstaden i form av VJ Cheetah. Vi tror även på den sedvanliga tokdansen och gostämningen.
Klubb Svetts event på Facebook

Eventuella klädbestyr har du redan löst på Hisingens bibliotek under dagen. Där ställer de under lördagen nämligen till med klädbytardag. MAG spelar och designer Linnea Bågander hjälper dig att redesigna dina fynd.
Klädbytardagen på Facebook

När helgen har gått över till måndag är det inte slut på det braiga. För då anordnar UNIFEM paneldiskussion om jämställdheten i Göteborg. Deltagarnaa Stina Sundberg (jämställdhetssamordnare i Västra Götalandsregionen), Maria Tullberg (Handelshögskolan), Maria Jacobson (Allt är möjligt) och Maria Edström (GU) undersöker hur Kvinnokonventionen efterlevs i Göteborg. Kvällen poesi står Linn Hansén för.
Mer info hittar du på diskussionens Facebookevent


Till slut, med en Ladyfest-Sandra i New York hoppas vi på flitig rapportering om alla härligheter hon hittar på i det stora äpplet. Kolla in på hennes moshpit för att hålla dig uppdaterad.
Ha det finast hälsar vi och påminner: glöm inte att bagelfrukost på S'nice!

Inga kommentarer: