fredag 27 november 2009

Och för oss som hänger kvar i Götet i helgen händer det här...

LAUNDRY #2 - SE HUR GAMLA KLÄDER FÖRVANDLAS TILL NYA, UNIKA PLAGG
För en månad sedan gick det första Laundry av stapeln på Hagabion och då lämnade folk in avdankade kläder till Helena Lundström. Precis som hon ville. I kväll presenteras hennes nytolkningar av plaggen som fått helt nya looks. Det blir modevisning och auktion av designfynden till tonerna av Yoko Djs. Samma plats som sist och även i kväll kan du ta med dig kläder som du tröttnat på och slänga in i tvättmaskinen på plats. Så får du se vad som hänt med dem till nästa Laundry (#3).
Läs mer HÄR

MER KLÄDBYTEN PÅ FREDAGS AFTONEN
I Kulturhamnen, på gamla Truckstop Alaska, kan du också fynda kläder i kväll. Idén är glasklar: Ta med allt du har tröttnat på och se om du hitter något att bli kär i! Såklart finns det kaffe, bullar och fikagott för en billig peng. Mellan 19:00 – 22:00. Läs mer HÄR



HELAFTON MED LO KAUPPI OCH ANNA VNUK PÅ PUSTERVIK
På Pustervik kan ni teater/ståupp-sugna under fredag och lördag se Lo Kauppi och Anna Vnuk´s nyskrivna föreställningar "Undercover" och "Hårdare, snabbare". Föreställningarna har hyllats från flera håll och vi är övertygade om att det här är väl värt ett besök! Läs mer om Lo, Anna, föreställningarna, biljettbokning och recensioner HÄR.

HOLLÄNDSK HOUSE SERVERAT PÅ SILVERFAT
Amsterdamska Esther Duijn (Nowar Recordings, Moon Harbour) kommer till Göteborg i morgon lördag för att ge dig den vackraste, djupaste och sexigaste House music du kanske någonsin hört. En grymt fin bokning som du gör dumt i att missa! Det är Golvet som bjuder upp till svettig dans, bubblande drycker och mat på silverfat. ”…150 meter ljusslinga, hamnutsikt, småvimsigt, uppklätt, nerklätt, uppknäppt, nersläppt, osläppt bassläpp…” o.s.v.
Läs mer HÄR



FIRA FÖRSTA ADVENT OCH VINYLENS DAG
På söndag. Glöm inte Vinylday på söndag! En hyllning vinylen och alla de band och skivbolag som fortfarande släpper sin musik på vinyl. Så samla alla vänner hemma i soffan tillsammans med den värmda glöggen, pepparkakorna, tänd adventsstjärnan och ta en gemensam resa genom hela vinyllådan.

Inga kommentarer: