fredag 13 november 2009

Helgen: kärlek & superhjältar på ditt sätt.

Trodde du att vi skulle lämna dig helt rådvill inför helgen? Såklart inte! Trots att veckans schemalagda bloggerska har flytt till huvudstan för att kolla på androgyna män spela nittiotalshitz axlar vi uppdraget och letar upp lite att-göra här på framsidan!

På denna olycksfredag kan du bege dig till Kontiki för att fira ett år med Go Your Own Way på Kontiki! Som en hemmafest fast borta! Karin & Jill utlovar allt från Dolly till Dire Straits! Och bjudbuffe på det. Taget!

Lördagen bjuder på lite finkultur i form av teater & musik med Teater Kurage på Hagateatern. Pjäsen heter Love Lane som du kan läsa mer om >>här<< och musiken är jazzpop med Per & Helena!

När du finkulturat klart är det dags att svira om till superhjältedräkt och bege sig till Stereotyp på Belle Bar. För er som var med på tiden då Cherrybomb förgyllde Röda Rummet och Haket är det på plats med ett nostalgiskt glädjetjut då de ska gäst-dja denna superafton. Trikåer en masse hoppas vi på, har ni tur vågar undertecknad äntligen styra ut sig som sin favorithjälte Robin. (Eventet finns såklart på fejjan också.)

Holy helg batkvinns & boys - där tog tipsen slut! Ha en finfin veckända och vi hörs snart!

1 kommentar:

Helene sa...

Tackar min räddare i nöden för de finformulerade helgtipsen. Stockholm hälsar med flera tjocka lager kajal!