torsdag 2 september 2010

Göteborg Feminist Film Festival - från invingingsgala till avslutnings-bike-in.





Ladyfest Göteborg blev ombedda att fixa ihop en liten invigningsgala för Göteborg Feminist Film Festival som går av stapeln för första gången nånsin i helgen. Sure thing sa vi och knåpade ihop ett litet galej som äger rum på fredag på Folkets Hus, 17.00-19.30.

Följande bjuds det på: Den fantastiska EMMA KNYCKARE som konferencier, LINDA FAHL står för lugnande humor & lättklädd estradpoesi, SLYNKÖREN framför pampig sång och djungelvrål, Husbandet JOHANNA NORDSTRÖM & ANNUSHKA kör soulig pop och avantgarde-salsa med inslag från Murmansk och såklart Ladyfest Göteborg i DJ-båset. De stolta festivalarrangörerna kommer också att säga några ord och stämningen kommer att vara glimrande och luften dofta popcorn.

Resten av helgen får du sedan bänka dig och kolla på film tills ögonen blir fyrkantiga. Läs programmet redan nu och planera ihop ditt schema. Passa förresten på att gå en kurs i VJ-ing med VJ Morrsken som vi intervjat här

På söndag blir det fantastisk avslutningsfest på Röda Sten där det istället för drive-in är en bike-in och DJ Micksa står för danspulsen.

2 kommentarer:

Sapfo sa...

Vilka låtar var det som de sjöng under invigningsgalan? Just idag är jag stark, Survivor och en till. Vilken var det?

Anonym sa...

"Time of the season" med The Zombies.