måndag 27 september 2010

Ladyfest C/O Ladybug

Precis har vi hunnit pusta ut efter Göteborg Feminist Film Festival och så är det alltså dags igen. Bio Roy på stans största gata tas över av Ladybug Film Festival nu på torsdag och fredag.


Under torsdagen blir det häng och prat och på duken visas bland annat Nasty Old People av Hanna Sköld och Andrea Arnolds Fish Tank. Fredagen inleds med samtal med Simone Lindsten från nätverket Allt är Möjligt och fortsätter sen med inte mindre än två massiva kortfilmsprogram med filmer från Folkets Bio, Novemberfilm, Wift, Dorisfilm,GFFF m.fl Dessutom visas klipp från Lisa Langseths Till det som är vackert och så blir det samtal, musik och mingel. Hela programmet hittar ni här.

Ladyfest finns på plats från 12 till 22, ungefär, både torsdag och fredag. Det finns filmikoner som ska hyllas, odödliga repliker som ska broderas, listor med de bästa filmerna att fylla på. Det finns både filmmusik och kärleksbrev att lyssna på, manus och förlagor att läsa och filmiska quiz och klurigheter lösa. Med andra ord: ni vill vara där och vi vill att ni ska komma, om det så blir mellan aktiviteterna i Ladybug’s strålande program eller om du bara kikar förbi ändå. Seeees!

Inga kommentarer: