onsdag 24 november 2010

Intervju: Ladyfest Malmö hjärta Debaser

Ladyfest Göteborg har ju i några år hållit ställningarna ensamma i Sverige från att ha varit en av tre Sverigefästen för den världsomspännande organisation som Ladyfest är. Men mitt i bistra höstmörkret glimrade det till i Malmö. Ladyfestdiamanten polerades nämligen upp och imorgon fredag är det dags för LADYFEST HJÄRTA DEBASER. Så självklart ställde vi tre snabba frågor till södernladiesarna.

Vad händer på Debaser Malmö på fredag?
Vi ska ha en sjukt rolig och dansant kväll på Debaser. Det blir lite av ett DJ-marathon med många peppade tjejer som spelar varierande musik. Allt ifrån hiphop, till 60-talsmusik och indiehits. Vi kommer ha superfina 3D-diamanter och göra ett förhoppningsvis lyckat intryck på Malmös klubbliv.

Guld alltså, varför det?
Vi vill sätta guldkant på Malmö! Ladyfest Malmö är tillbaka för att stanna och det vill vi inviga och fira ihop med Debaser i den allra glammigaste färgen. Så imorgon får en äntligen användning för det finaste och guldigaste i garderoben.

Hur ser planerna ut för framtiden?
I vår satsar vi på en stor festival med en heldag på Palladium med workshops, föreläsningar och debatter, och sedan en klubbkväll med bra band och Dj's. Framtills dess så kommer vi att synas på olika tillställningar i Malmö. Just nu kör vi på vårt Hjärta-projekt, där vi tänker Dj:a runt på klubbar i Malmö och framöver även ordna konserter.

Ladyfest Malmö hittar du just nu på enklast på Facebook.

5 kommentarer:

pop my heart. sa...

Så sjukt fint! Tycker dock fortfarande att det suger att Ladyfest inte finns i Sthlm.

Raisa sa...

Det susar i säven att det kanske finns planer åt det hållet också!

Ladyfest Malmö - Carin sa...

Tack, tack, tack så himla fint! kram och pepp!

Malin sa...

C. - det är bara att gört!

pop my heart. sa...

Raisa - va gör det? Åh, peppen på det i så fall! (Och let me know om du får höra nåt konkret, ok?)

Malin - jag vill, men det är ju svårt när en inte känner så himla många som är peppade på't. (Peppade på ladyfest ja, men vara aktivgrejen, not so much.)