tisdag 15 september 2009

Vi fick ett brev från Popkollo

Från: "Popkollo Göteborg"

Popkollo Madame GBG helgen den 6-8 november - Anmäl dig själv eller SPRID!

Hej!

I höst är det dags! Helgen den 6-8 november kommer 25 balla brudar att samlas och tillsammans bli de rockstjärnor de alltid drömt om att vara. Vilka är då dessa modiga personer som efter en helg av tokrepande ska ställa sig på scen och uppträda? Det vet vi inte än! Det kan vara DU som står där då och rockar. Det är vad vi hoppas i alla fall!

Det vi gör under helgen är att dela in er i band där ni spelar gitarr, bas, trummor, keyboard och sjunger tills ni blir svettiga med hjälp av superduktiga musikhandledare. Alla genrers och låtar är välkomna, "the sky is the limit"! Vill ni ha med eget är det okej, vill ni låna av andra musiker och göra covers kör i vind. Huvudsaken är att ni kommer att lära er och inspireras mer under en helg än ni gjort under en lång tid, det kan vi lova. Och det bästa: Inga förkunskaper krävs!

Våra gäster är inga mindre än Titiyo som kommer att hålla i just en inspirationsföreläsning om musicerande och artistskap. Cecilia Nordlund som spelat i "The Souls", "Monkeystrikes", Sunshine Rabbits" och nu är aktuell med soloprojektet "Cilihili", kommer att genomföra en låtskrivarworkshop som vi använt oss av på ungdomskollona och som alltid gör att folk sedan spottar ur sig låtar av all tokpepp.

Som att detta inte är nog kommer vi att ha öppen scen på fredag kväll då ni får blanda upp er och testa och spela med de andra deltagarna oavsett band och på söndagen ha konsert på Pustervik där låtarna som lärts in under helgen kommer att framföras inför en förväntansfull publik. Då står ni även på scen med lokala kändisar som alla backar upp er och vice versa. Däremellan är det så klart massa roligt inplanerat som middagar och andra aktiviteter.

Låter det spännande och intressant?!

Gå då in på www.popkollo.se och ladda hem en anmälningsblankett (word-dokument) redan idag. Först till kvarn gäller! Om du inte känner dig träffad själv så är det en ganska så perfekt födelsedags-, möhippe-, eller annan bemärkelsedagspresent.

Maila
ragnhild@popkollo.se för frågor!

Länkar:
www.popkollo.se
www.myspace.com/titiyo
www.myspace.com/cilihili
www.pustervik.goteborg.se
www.sv.se/goteborg

Bli medlem i närmsta Popkolloförening: mycket enkelt, gå in på hemsidan och fyll formuläret under fliken "Bli medlem". Det är gratis!

/Mvh

Popkollo Crew

Inga kommentarer: