söndag 13 september 2009

Ladyfestarkivet: Cat 5

Vi håller som bäst på att finputsa de sista detaljerna av vår nya hemsida, som kommer vara klar och uppe den sista september. Och i detta hemsidesarbete har vi grävt ner oss i arkivet för att sammanställa alla arrangemang som Ladyfest Göteborg har anordnat sedan starten 2005. Och jisses vad mycket vi har gjort! Och jisses vilka fantastiska artister, konstnärer, designers och filmare vi har haft förmånen att jobba med!

Så i väntan på att hemsidan kommer att bli klar, tänkte vi ta en tripp ner längs minnesgatan och presentera några av de artister som har medverkat på Ladyfest Göteborg. Håll i er!
(Och har ni bilder från något Ladyfestarrangemang får ni hemskt gärna skicka dem till ladyfest.gbg@ladyfest.se)

Cat 5

Ladyfest-premiär
2005-06-02
På scen: Cat5
DJ’s: Ladyfest residents
Plats: Uppåt Framåt

På Ladyfests allra första klubbkväll spelade de tidigare The Light Bulb Project-medlemmarna Christina Roos och Hanna Göransson, med sitt då färska Cat 5. Bandet fick sedan en smärre jättehit med låten Sexy, signades till Göteborgsbolaget Service, släppte sitt debutalbum året efter och spelade på alla stora sommarfestivaler. Numera gör de musik på egen hand. Hanna under namnet Hanna Lovisa och Christina under namnet Roos.



Cat 5 på Myspace
Hanna Lovisa på Myspace
Roos på Myspace

Inga kommentarer: