torsdag 17 september 2009

Helgtips vecka 38

Snart är även denna vecka slut, men först helg och med det våra fabulösa Ladyfest-helgtips.

TORSDAG
Stadens meste konsertarrangör Koloni presenter ikväll In Gowan Ring (USA) och Lisa o Piu på alltid lika trevliga Teater Aktör och vänner. Det blir alltså folkpop före hela slanten plus filmvisning, mat, dryck och DJ's.
Facebook-eventet
Lisa o Piu på Myspace
Koloni

FREDAG
Ladyfestfavoriten Helga Härenstam har tillsammans med formgivaren Ylva Smedberg gjort fotoboken The Looking Glass Photos. Detta firar de med släppfest imorgon på Lyckholms fabriker. Klockan 19.00 presenterar de boken och vid 20.00 får en förhoppningsvis njuta av överaskningsunderhållning. Boken finns i 300 ex och kostar 200 kr.
Facebook-eventet
Helga Härenstams hemsida

LÖRDAG
Ny tid ny strid är tillbaka i stan! Äntligen, säger vi och lägger till den största av hyllningskörer. Till en "bingo-för-gamla/salsalokal i Gamlestan" har de bjudit in både Poppets och Nattskiftet och lovar billig dryck och extra kalasande. Klockan åtta smäller de upp dörrarna.
Facebook-eventet
Poppets på Myspace

Igår släppte Midaircondo albumet Curtain Call på sitt nystartade skivbolag Twin Seed Recordings. Och detta tycker duon är en ursäkt god som någon att ställa till med fest och spelning hos Kokokaka.
Facebook-eventet
Midaircondo på Myspace

MALMÖ
Om du istället befinner dig i Malmö helgen vill vi passa på att tipsa om Regnbågsfestivalen, biografen Panoras Queer Art & Film Festival och galleri Krets pågående utställning YETI CRYSTAL RAINBOW av Megan Whitmarsh (US).

Till sist, är du är student på Göteborgs universitet eller Chalmers tycker vi att du ska skynda dig till Trädgårn. Där är det ikväll stor välkomstfest för alla nya studenter och vår egen Micksa DJ:ar på uteserveringen från kl 17.30.

Inga kommentarer: