torsdag 7 maj 2009

Helg hörrni!

Att träden nu blommar, uteserveringarna är fullsatta och parkerna invaderade vittnar om att terminen närmar sig sitt slut och därmed börjar inbjudningar till diverse Examensutställningar poppa upp här och var. Den här helgen har bla Fotohögskolan Vernissage för årets Examenutställning där ni hittar några av våra favoriter, så som Klara Källström, Pauline Benthede och William Olebring. Klara Källström ställer även ut på Galleri Oro, utställningen MIKROFIKTIONER pågår tom den 12:e maj.

Även Tillskärarakademin i Göteborg bjuder in till sin årliga Examsvisning. Inget annat än fantastiska kreationer är att vänta! Catwalken är placerad på Brewhouse och all info om biljettköp mm hittar ni här.

Det va lördag. Men innan lördag har vi fredag och ja, fredag är en dag för kärlek och hallelulja som kan toppas med födelsedagsfirande och HURRA. Göteborgs Fria Tidning tänder fyra ljus på tårtan och firar sin födelsedag på Röda Sten. Det bjuds på Äkta Kärlek, Naboobia, DJ´s och SPOKEN WORD mm mm. På Pustervik är det FRIDAY I`M IN LOVE och premiär för HALLELULJAS fest. En vårfest som lovar en outstanding line-up av fabulösa Dj´s och C.AARÉ på scen. Inte att missa!

Inga kommentarer: