tisdag 26 maj 2009

Doris, tisdagen och Uppsala

Det regnar, det är punktering på diverse cykeldäck, knäckebröden har blivit mjuka, limpan har blivit hård, det är tisdag i en del av ladyfestlandet. MEN (just det) vi pustar och gläds fortfarande åt HBT-Festivlaens invigningsfest, det kan vi få göra ett tag, medan sommarens alla göttigheter smyger sig nära.
Utanför så rullar en så kallad verklighet på, såklart med en hel bunt fantastiska hittepå.
Ikväll vänder fantastiska Curly Lou stenkakor på Kolonis varannantisdagsklubb, på Social.
För den som varit förutseende nog att anmäla sig till Doris Film:s visning på Roy imorgon kan vi bara gratulera. Det kommer att bli fantastiskt, såklart.
För oss andra finns internet. Tillexempel de här sköna tonerna. Och med tanke på att vi sett en Doris i lite sådär på sin höjd "småskojiga" filmer presenterar jag det här som är, tja, mer skojigt - och lärorikt. Och så lite goa undervattensreaktioner på det.
Onsdagskvällen kan också tillbringas i goda vänners och goda dryckers lag på Kontiki där t.ex. Elin Piel plinkar några låtar tillsammans med nye vapendragaren Fredrik Pettersson.

Och talar vi om i morgon och samtidigt blickar uppåtöster så drar Uppsala Pride igång med ett program fyllt av hur mycket bra, kul, fint som helst!

Inga kommentarer: