måndag 12 juli 2010

Poetiskt lövverk söker texter

Ladyfest gillar Åmål och samarbetar med Bokdagar i Dalsland och Ungas Bokdagar där. Här kommer en inbjudan, så pass på - skicka in en text!





Det här är en inbjudan till just dig, du med texter i byrålådan, ständigt poesiflöde, en sommarberättelse att delge. Du som har samlat spridda ord bland spridda skurar eller helt enkelt sitter på en riktigt god text som förtjänar att ses/läsas/luftas.

Såhär gör du:
1. Fatta pennan, knappra på tangenterna - skriv en text, välj ut något du tidigare skrivit eller få till nåt helt nytt. Texten bör rymmas på ett stående A5 och inte bestå av mer än 2500 tecken.

2. Skicka in din text till stina@textival.se och märk mailet "lövverk". Sista dagen att skicka in är tisdag 27 juli men ju tidigare du skickar in desto snällare är du!

3. Kom till Åmål den 31 juli-1 augusti och se installationen av alla dessa ord där din text är en viktig del.

Så: känn dig innerligt välkommen att delta i det poetiska lövverk som under Bokdagarna tar sin plats bland träden i Åmål! Och tipsa gärna ordliga vänner om denna möjlighet, vi ser fram emot allt!

**************************************************************
Den 31 juli och 1 augusti är det litteraturen som styr Åmål – världens näst bästa stad.
Bokdagar i Dalsland bjuder på ett fantastiskt program och en alldeles färsk satsning på den lite yngre litteraturen, texterna utanför ramarna, det kreativa användandet av ord intar en hel gata. Det vill ni inte missa.

Läs mer om Ungas Bokdagar // Bokdagar i Dalsland på:
www.bokdagaridalsland.se
www.facebook.com/bokdagar
www.twitter.com/bokdagar

Textival och Ladyfest Göteborg samarbetar med Bokdagar i Dalsland i år. Läs mer här:
www.textival.se
www.ladyfest.se/gbg

Inga kommentarer: