onsdag 18 maj 2011

Ladyfest @ HBTQ-festivalen 1-5 juni

Det är två veckor kvar tills HBTQ-festivalen drar igång. Ladyfest deltar i festivalen på följande vis: Som djs på invigningsfesten (onsdag 1 juni), med en dj-kurs för tjejer (lördag 4 juni, i samarbete med Blenda dj-kurser), samt med ett finfint baluns på Jazzhuset (lördag 4 juni, i samarbete med Halleluja). Nu tänkte vi berätta lite mer om det sistnämnda.

Indiequeerfest deluxe är vad som står i HBTQ-festivalens program och det är precis vad det blir. Vi har bokat Lilla Lovis, en anonym tjej i färgglada peruker som sjunger enkla låtar på svenska med vulgära, provocerande texter. Kolla videoklipp nedan! Vi har också bokat Moa Svan som är proffs på humor, bland annat gör hon den turnerande stå upp-showen Humormaffian och har haft ett eget humorprogram i P3. Under kvällen kommer Moa att göra en klubbanpassad stå upp-show för oss.

Utöver detta har vi bokat massor av djs som kommer att underhålla de två dansgolven under kvällen. Vi kommer att göra en presentation av alla djs sådär som vi brukar, så håll utkik!

Nu blir det ett par videoklipp med Lilla Lovis:





Ps: det finns såklart ett facebookevent

Inga kommentarer: