fredag 17 december 2010

INSTÄLLT OCH ERSATT


En tänker ju att blixten inte slår ner två gånger på samma ställe. En tänker ju att ett band inte ställer in två gånger. Men nu har det hänt! Stackars Niki & the Dove är förföljda av sjukdom och måste alltså ställa in ikväll, IGEN.

Men då är det ju tur att det bara dräller av fantastiska damer med musikalisk begåvning i vårt lilla Göteborg som kan ställa upp med kortaste möjliga varsel, till exempel Susanna Brandin i Winter Took His Life.

Susanna Brandin (Hunt, Killers Walk Among Us) kom nyligen hem från intensiv Tysklandsturné med Winter Took His Life, Bobby Baby och Preacher & the Bear. Susanna har varit inblandad i ett stort antal välljudande projekt från göteborgstrakten de senaste åren. Denna kväll ställer hon sig på scen med Winter took his life i sin mest avskalade och intima form - inget annat än Susannas röst och det mjuka plocket från gitarren; den lena sången och de innerliga texterna, som tillsammans skapar det där bitterljuva som griper tag i ditt hjärta oavsett du vill det eller inte. Kom och dela den magiska stunden med oss ikväll. 

Lyssna lite på myspace vetja.

Puss & kram, ses ikväll!

PS. Allt annat är precis som innan, Quiz 21.30, Text För Bar, Klara Grape och en allmänt gla stämning för bara 60 pix!!!

PS2. Sjukt passande bandnamn i det här livsfarliga vädret, gå jätteförsiktigt uppför backen till Henkan nurå!

Inga kommentarer: