tisdag 7 december 2010

A Home For Christmas #4

flyer gjord av Helene Karlsson

Eftersom det fortfarande ordnas ett julfirande för hemlösa på Stadsmissionen och lite eftersom det är så himlarns fint med indiejul i kyrkan har vi lurat c.o.d.y. att låta oss vara med på A Home For Christmas igen! Ni vet, den där alla slantar går till Göteborgs hemlösas julfirande. Och ett gäng artister sjunger sina versioner på jullåtar.

Onsdagen den 15:e december klockan 20.00 slås dörrarna till Annedalskyrkan upp till årets upplaga.

Exakt såhär fint var det förra året:



Och lika fint kommer det att bli i år, fast med andra artister, såklart. Nästa års hype antagligen, se dem först! Det blir Tildeh Hjelm, Kristoffer Åström, Therese Johansson från Lowood, Tigers of the Temple, The Will In These Skies och Killers Walk Among Us.

Till exempel var ju The Will In These Skies och sjöng med Hajen på Way Out West 2009 och det enda alla jag gick med pratade om efteråt var ungefär "vem är hon, när ska hon spela själv, så himla bra!"

Sen, det blev ju en himla lång kö utanför kyrkan förra året. Superlång och det på kanske vinterns kallaste kväll. Och vi tror ju att det blir kö igen så vi har bjudit in Köttfri Måndag som säljer lite varm dricka och kaka och Textival som bjuder på lite textuppläsning deluxe på svenska, norska och ryska och som pärlan på skattkistan så kommer dessutom VJ Bearcunts och några fina DJs.

Vi är så himla peppade och vi hoppas att ni också är det.

PS. Håll koll på eventet på Facebook. Eller kanske last.fm om du hellre hänger där.

PS2. Nä men vad tusan, det är jul och jag känner mig givmild, en till från förra året kan ni väl kolla på:

Inga kommentarer: