torsdag 9 juli 2009

och helgtipsen

förälder fyller år och skogarna lockar med blandade hittepå men för er som stannar kvar i västkustens julivirr bjuds det på allsköns kulturgalej nu i helgen, jag är fortfarande trött i dansfötter och festivalhjärna så det blir blott ett litet nätt urval:
Hela veckan, fram till söndag står ett gäng HDK Stenebystudenter, inklusive Ladyfestutflugna Sara, och trängs med trädgårdstomtar och grytvantar på torget i Nordstan. Jag var där och bekräftade att tokfina byxdressar, kassar, sjalar, virkat, stickat, smyckat, affischer, vykort, väskor osv finns på plats. 10-18 har de öppet.
På Kajskjul 8 kör Queer och Zapphobar sommarfest och har bjudit in inga mindre än Lili & Susie, hej igen 90 tal. Lördag är dagen.
På lördagen är det också galej på Röda Sten - Ny Klubb slår till igen, Klara G vänder skivor, öl för en tjuga, dans hela natten. Inte missa.
Helgen avslutas med fördel på söndagen tillsammans med Teater Olga som är ute på turné och kommer till Göteborg och Nimaihuset. 17 är tiden och "Terror på Sikvägen - om ett hus nära dig" är namnet på föreställningen som enligt de själva är "en svart komedi om rädslor och vårt hopp om en gemensam framtid". Här är FB-eventet.

god torsdag. god helg.

Inga kommentarer: