torsdag 23 juli 2009

Detta händer i helgen!

Börjar med att i denna vecka fylld av fruntimmer, säga välkommen till mig själv som ett nytt fruntimmer/bloggare/medlem i Ladyfest! Sjukt roligt, tackar och bockar. Som vanligt kommer här en massa helgtips, enjoy!

TORSDAG
Kontiki är det bästa alternativet för att uppnå extremt hög girlpowerfeeling då stället gästas av Susanna Risberg Pop Band, och P5 Records (ses på bilden nedan på omslaget till skivan "Rasta hunden").

P5 Records benämner sig själva som ett sant tjejband som spelar powerpop, eller om du så vill aktivister med noll självdistans. Dessutom är det – såhär några dagar innan löning/studiemedels-
pepp – ett godtagbart inträde på 40:-. Är du riktigt, otäckt skuldsatt kommer du innan 19:30 så är det sex hårdhänta gratis! Kontiki öppnar 17:00 och scenen äntras 20:00.

Läs om eventet på Kontikis hemsida och lyssna mer på tjejerna här:
Kontiki
P5records
Susanna Risberg Pop

Ännu mer pop blir det på Pop Zoo på Magnus & Magnus under Klara Grape och Blenda-Lars regi. Spelar gör bland andra väletablerade tjejerna Miss Alabama och Klara Grape. Öppet 22-03, inträde 60:-.

FREDAG
Ritz kör sommarklubben med fyndiga benämningen Sommar på Ritz på fredag. Förhoppningsvis har det slutat regna så man kan mysa på den fina uteserveringen. Monika (DJ Demonika) från klubben Hitz kommer dit och spelar skivor. Öppet 21-03 och vi välkomnar varmt att inträdet är gratis!

På fredag är det också förpepp på Röda Sten inför ett event/festival som egentligen startar på måndag den 27:e juli, men bör tas upp redan nu! Schwedenparty anordnas som vanligt på Röda sten. Inträde100 kr, öppet 22-03. (Läs mer nedan om vad förpeppet innebär)

LÖRDAG
Detta förpepp fortsätter på Röda sten även dagen därpå! Fina tjejerna från Bubbles’n’guns har ihop med pojkarna i Monoboys sedan ett tag tillbaka arbetat med kollektivet Dansmaskinen. NU på lördag, på Röda sten, kör de klubb mellan 22-03 och inträdet är… något vagt formulerat, men kommer du innan 23 är det i alla fall gratis! Dessutom uppger dem att de samarbetar med SMHI och utlovar fint väder… förhoppningsvis är det därmed fritt fram att kräva gratis inträde/fri bar vid regn och rusk.
Eventet på Facebook

Vad alla peppar inför är alltså inför Secret Island Nation, som startar på måndag den 27:e juli och avslutas måndagen därpå. En vecka där allt från välkända politiker till etablerade musiker möts på den lilla ön Ulsholmen ute i Göteborgs skärgård. Skapandet av ett samhället där man spenderar en vecka tillsammans till tonerna av dunkande techno och annan ljuv elektronisk musik. Ett ypperligt tillfälle för torra svenskar att få lite mer Berlin i sitt blod samt diskutera viktiga saker i livet, åh så fint!

Läs mer på Facebookeventet och hemsidan om hur DU blir en citizen of Secret Island Nation!
Secret Island på Facebook
Secret Islands hemsida

Slutligen vill jag passa på – mitt under pågående fruntimmersveckan – att fira vår kära medarbetare Emma som har namnsdag idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

JA! Det gör har jag minsann!