tisdag 15 maj 2012

LADYFEST | 19 maj | Röda StenLadyfest Göteborg tycker alla ska med och inviga sommaren med oss. Vi utlovar grymma DJ:s, mycket dans, skönt folk och bästa hänget på Röda Sten för ynka 50 kronor! I priset ingår Ladyfestmedlemskap och medlemmar går in gratis. 


DJ:S

KICKAN OCH MINKEN (Yoko DJs) som står bakom klubben Hoochie Mama och även husdj-ar där. Spelar en blandning mellan fint och fult, göttigt blandat med nyttigt. Ledorden är "No pretto". Genrerna är mest house, elektro och pop.MAJA OCH MELINDA (Yoko Djs) är tjejerna som tar Berlin till Göteborg på en minut. Med tung electro har de levererat på dansgolven i över två år. Rus, svett och kärlek är nyckelorden som man kan beskriva alla deras spelningar med. Och är du inte redan bekant med Göteborgs electrodrottningar så är det bara att ta tillfället i akt just idag, är rädd för att det kommer bli en långvarig kärlek.


ANNA WESTER (Djungeltrumman) Jobbar som klubbredaktör på Djungeltrumman Göteborg, spelar electro och okommersiell house. Har spelat på de flesta ställena i stan, Yaki-Da, Clooney’s, Styrbord Babord och ska i sommar ha klubb varje onsdag på Locatelli. 

PROJEKTIONER
HANNA KÄLLEBO NEIKTER (Stockholm) 
NYX (Berlin)


▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇

MEDLEMSKAP

För den som redan är medlem i Ladyfest Göteborg så kommer man in gratis på festen.

För den som inte är medlem så ingår medlemskapet i inträdet till Röda Sten! 

Priset för medlemskap i Ladyfest är 50kr för hela kalenderåret. 

Medlemskapet innebär gratis/reducerat pris på våra arrangemang under 2012. Det innebär även att du stödjer oss i vårt övriga arbete för ett mer jämställt kulturliv!

▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇

Ses på dansgolvet!

Röda sten 19 maj
22-03
50 kronor (gratis för Ladyfestmedlemmar) + garderob
18 år

4 kommentarer:

bloggare på icedaniel.se sa...

Det är underbart på de festerna.

Bollywood News sa...

You write good on fest
Check out more Blogging

horoscopo sa...

http://horoscopodeldia.blogdiario.com/

Lowpriced Quality Goods sa...

WE SELL CHEAP