tisdag 29 november 2011

Ladyfest Göteborg söker nya engagerade/grymma/peppade visonärer/aktörer!

FINNES: En ideell förening med ett erkänt namn, startkapital på ett konto och ett stort kontaktnät.
SÖKES: Kultur- och arrangörsintresserade feminister.




Att jobba med Ladyfest har varit gulddiamanter, rosa ballonger och hundratals vimplar. Konstnärer, kreatörer, hjältar, oräkneliga och fantastiska artister. Toalettkonst, utomhuskonst, bloggande, skivspelande, sena nätter, hektiska eftermiddagar och tidiga mornar. Bilturer från klubbar till hotell, bilturer från städer till festivaler, bilturer med massiv packning. Vi har styrt upp egna arrangemang och samarbetat med andra.

Vi har ställt till med endagsfestivaler, dansgolv, distros, spelningar, bazarer, quiz, invigningsfester, skaparverkstäder och jubileumsfester (Hallå! Gå in och kolla på http://www.ladyfest.se/gbg där det mesta finns samlat!).

Sånt här kan du också göra - eller nåt helt annat. Att jobba med Ladyfest kan vara precis vad du vill, det är det som är det fina. Mansdominansen finns, snedställdheten och orättvisorna gör sig ständigt påminda, men det finns också tusentals olika sätt att göra motstånd, skapa förändring och låta ljuv konst ljuda till jämställdhetens ackord. Att vara del i den kreativa kamp som Ladyfest är betyder gemenskap, pepp, trygghet och en jävvla massa skoj.

Vi vet att många älskar det som Ladyfest är, har varit och kan vara. Vi också. Det råder ingen tvekan om att det har varit fantastiskt överfett på så många sätt. Men. Nu är det dags. Dags för andra att ta vid. Vi som drivit Ladyfest Göteborg de senaste åren behöver vila och göra andra stordåd ett tag. Vi är övertygade om att många av er har nya sätt, andra vägar och fantastisk energi att driva Ladyfest-konceptet vidare med. Därför vill vi nu lämna över till ett nytt gäng kreatörer. 


Så välkomna, det här är en inbjudan!

ÄR DU INTRESSERAD? Hör av dig till info@ladyfest.se


Vi kommer att ha en träff den 7 december
- för de som vill veta mer/engagera sig/ta över/känna lite på't. Tveka ej.
Lokal för träffen messar vi ut när det närmar sig.

Kanske vill du veta mer men kan inte den 7:e? Kanske har du nån fråga om det hela? Varmt välkommen att maila info@ladyfest.se

Med hinkvis av de allra varmaste hälsningarna
Ladyfest Göteborg

Inga kommentarer: