torsdag 25 juni 2009

Litta helg

Det är jättevarmt ute. Bara så att ni vet. Om jag hade vart i stan i helgen hade jag göttat mig i solen med en Mezzo på ett av Göteborgs bästa kaféer. Marmelad vid Mariaplan kan sitt kaffe. På fredag kommer dessutom en liten pärla till uteserveringen. Hon heter Anna von Hausswolff och har en röst som kommer åt en på huden så att den knottrar sig. Klockan 18 på fredag alltså.

På kvällen är det premiär för Stålverk 80 i/vid/på Feskekôrkan. Har absolut ingen aning om vad det är för nåt, men det verkar ha någonting med en nerlagd klubb i Luleå att göra. Jag reagerade på detta i alla fall: "Kvällens Gäst-DJ är *trumvirrvlar* Malin Abrahamsson som flygs in från universitet ". Kan ju va nåt, det.

På lördag förmiddag, när ni vaknat, passar det utmärkt att ta med sig den sentimentala bakfyllan till vänder sig om, och dricka "gravöl och grinvin". Den fantastiska lilla bokaffären har sin sista officiella öppetdag och kommer att handha rea och "glad låda". Väggar och golv ska kläs i silkespapper och folie och någon kommer att att spela en zigenarsång. Har det lovats.

Förresten! Vill ni dansa ikväll, gå till Parken (Vasagatan 43). West Coat Riot har tydligen efterfest där och Nanna och Lovisa från klubbarna Showdown och Rockbåten vänder skivor. Gratis och stenhårt.

Inga kommentarer: