torsdag 4 augusti 2011

Vi är med på indie-AW imorgon!

Imorgon fredag 5 augusti är det dags för andra upplagan av Indie-AW, det vill säga after work och mingel för alla som sysslar med musik på något sätt. Olika människor som bokar band och driver skivbolag kommer att finnas på plats, så det är ytterst lämpligt för alla som vill frottera sig med dylika och ev sälja in sig själv att finnas på plats. Klockan 17-20 på Parken alltså.

Indie-AW arrangeras av Marcus Persson (Göteborg nonstop) och Sebastian Hess (Wonderland records). Trots att vi inte håller med dessa herrar om deras syn på jämställdhetsarbete i nöjesvärlden, har vi valt att delta. Vi kommer att finnas i dj-båset och vi kommer att finnas på plats för diskussioner och för att klargöra var vi står. Detta eftersom vi vill lyfta frågan om ett jämställt kulturliv även i detta sammanhang, för att vi vill förändra den ojämställdhet som råder på de arenor där de råder. Vi väljer att ta fighten. Gör det du med.

Det finns såklart ett facebookevent med mer information om upplägget och vilka som finns på plats.

1 kommentar:

Marcus sa...

Jag har ingen aning om vad Sebastian har för syn på jämställdheten i Nöjeslivet, han har mig veterligen inte dryftat den offentligt och skall absolut inte sammankopplas med den debatt som härjade på Göteborg nonstop. Vi sitter inte på något sätt ihop.

I övrigt är jag i allra högsta grad för jämställdhet i klubbvärlden.

/Marcus